De omgeving

De ligging van gite Ensuite leent er is uitstekend toe de omgeving en de verschillende toeristische attracties te verkennen.

De chocoladefabriek Defroidmont

De chocoladefabriek Defroidmont

De vakman Philippe Defroidmont nodigt u uit voor een ontdekking van de verschillende chocolade smaken uit de hele wereld. Iedere Cacaoboon, afhankelijk van de herkomst, brengt subtiele aroma’s die zeker uw smaakpapillen zullen verrassen.

De ravel

Elektrische fiets huren
Afstand Info
2 Km Elektrische fiets huren

Het vertrekpunt van de ravel bevindt zich op 2 Km van de gite. Indien u het wenst kunt u elektrische fietsen huren op camping Le Val de l’Aisne.

Hotton aventure

Aventure en Ardenne
Afstand Info
2 Km Hotton aventure

Een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van buitensportactiviteiten enkel op 2 Km van het vakantiehuis. Ze verzorgen quadrijden, kayaktochten, paintball en nog veel meer.

De Grotten van Hotton

de Grotten van Hotton
Afstand Info
10 Km De Grotten van Hotton

Uitzonderlijk natuurlijk erfgoed van Wallonië. Alleen de Grotten van Hotton zijn volledig beschermd. Twee sterren in de Michelingids. De nieuwe traject is driemaal zo lang en tweemal zo diep. Hier ondekt u de rijk vorm- en kleurschakeringen van de kalkafzettingen (terugkeer via lift).

Het park chlorophylle

Het park chlorophylle
Afstand Info
10 Km Het park chlorophylle

Eén van de belangrijkste attracties van het Park Chlorophylle is de loopbrug die u kunt bewandelen tot in de toppen van de bomen. Kinderen kunnen zich uitleven in de thematische speeltuin aangepast aan het bos.
De verschillende animaties, bestaande uit hout staan volledig in het teken van de natuur en het milieubehoud. Naast elke animatie bevinden zich tweetalige didactische houten panelen die de bezoeker informeert.

Het Labyrint

Le labyrinthe de Barvaux-sur-Ourthe
Afstand Info
12 Km Het Labyrint

Het Labyrint van Durbuy is een attractiepark van 11 ha in een maïsveld, 10 km wandelroutes, 7 acteurs per dag, 7 voorstellingen en kinderactiviteiten, 70.000 bezoekers elke zomer, op 1 uur van Brussel en 30 min van Namen en Luik, maar het is vooral 1 magisch avontuur.

Durbuy het ‘kleinste stadje ter wereld’

Durbuy
Afstand Info
12 Km Durbuy

Terecht wordt Durbuy vaak het ‘kleinste stadje ter wereld’ genoemd: je kunt het letterlijk in vijf minuten te voet doorkruisen. Het is echter ook één van de mooiste plekjes in het zuiden van het land. Het stadje ademt Middeleeuwen en de omgeving is ronduit indrukwekkend, ideaal voor een stevige wandeling

De golf van durbuy

Le golf de Durbuy
Afstand Info
15 Km Golf van Durbuy

Golfcourse (18 holes), ontworpen door architect Hawtree, in een prachtig bosrijk heuvellandschap. Een stijlvol golfterrein dat elke golfspeler zal bekoren.

Het Feodaal Kasteel van La Roche-en-Ardenne

Het Feodaal Kasteel van La Roche-en-Ardenne

De ruïnes van het middeleeuwse kasteel, gebouwd tussen de 11de, 12de en 13ste eeuw, met hun sombere, indrukwekkende massa, nog benadrukt door ruwe opeenstapeling van leistenen, overheersen de groene vallei die gesnesteld ligt in een lus, gevormd door de Ourthe en de steile hellingen van Deisterberg.

Share This